Stel je vraag aan de FAQman

Stel je vraag aan de FAQman via onderstaand formulier. Je vraag belandt dan automatisch in de mailbox van de FAQman. Let wel: De FAQman beantwoordt alleen vragen die compleet zijn. Vermeld daarom altijd duidelijk welke problemen je hebt. Gaat je vraag over een specifiek hardware(onderdeel) of problemen die te maken hebben met een bepaalde hardwareconfiguratie of -verbinding? Vermeld dan altijd het merk en model/type hardware. Zonder deze gegevens is het namelijk lastig om een gericht antwoord en een oplossing voor je probleem te geven. Vragen die niet van voldoende informatie zijn voorzien worden niet in behandeling genomen.

Vermeld alle relevante informatie zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.
Kies uit de bovenste lijst een categorie die het meest past bij jouw vraag. Op die manier kan jouw vraag beter beantwoord worden.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 6 bestanden uploaden.
heb je een screenshot, foto of afbeelding ter ondersteuning van je vraag? Dan kun je deze hierboven naartoe slepen of klikken om bestanden toe te voegen (maximaal 6 bestanden en niet groter dan 20MB per afbeelding).
Geef hier je volledige naam op. We publiceren alleen je voornaam, maar je achternaam wordt wel opgeslagen zodat je het antwoord op je vraag later makkelijker kunt terugvinden.
We gebruiken je e-mailadres alleen als we contact met je op willen nemen voor meer informatie. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.