Over de FAQman

De rubriek FAQman is al sinds jaar en dag dé plek waar alle vragen van Computer Idee worden beantwoord, zowel online als in het tweewekelijke magazine zelf.

Dankzij jarenlange ervaring in de it-wereld weten we vrijwel altijd een oplossing te vinden voor de meest complexe vragen met betrekking tot alles wat met dit onderwerp te maken heeft.

Heb je ook een brandende vraag die je graag opgelost ziet? Klik dan op Stel je vraag en vul het formulier in. Je vraag belandt dan automatisch bij de rubriek FAQman terecht en zal deze spoedig online worden beantwoord. De vragen die hier online worden gepubliceerd, kunnen ook verschijnen in één van de komende uitgaven van Computer Idee, dus houd ook die elke twee weken in de gaten.

Let wel: door het groot aantal vragen dat de rubriek FAQman dagelijks ontvangt, is het niet mogelijk om vragen persoonlijk te beantwoorden of een schatting te geven wanneer je vraag wordt beantwoord. Als je vraag wordt beantwoord, vind je die terug op deze site. Wel kan het zijn dat de FAQman contact met je opneemt als er nog meer informatie nodig is om je vraag te beantwoorden.