Status delen met niemand

Ik wil in een thuisnetwerk van een map op computer ‘A’ een backup maken naar een map op computer ‘B’. Tot zover niets bijzonders. Maar kan dit ook als de doelmap op computer ‘B’ de status “…delen met niemand…” heeft? Dit om te voorkomen dat andere computers binnen het netwerk gebruik kunnen maken van deze map op computer ‘B’?

Gesteld door: David

15 JULI 2014
   
ANTWOORD OUDER DAN 10 JAAR EN MOGELIJK NIET MEER ACCURAAT