Collega’s kunnen Gmail bekijken

Google onthoudt alles! Als ik op mijn werk Gmail voor de tweede keer invoer, dan zie ik gelijk mijn mailbox! Ik heb daarvoor geen toestemming gegeven! Nu kunnen mijn collega\’s die ook op die PC werken mijn mail inzien!

Gesteld door: Diny

7 DECEMBER 2013
   
ANTWOORD OUDER DAN 10 JAAR EN MOGELIJK NIET MEER ACCURAAT