Windows 10-melding

In de nieuwsbrief van Computer Idee staat een tip betreffende de verwijdering van de ‘Windows 10 Reserveren’-melding rechtsonder in de taakbalk. Ik heb het twee keer verwijderd, maar het komt steeds opnieuw terug…

Gesteld door:

Als u de Windows Update ‘KB3035583’verwijdert en daarna uitschakelt (lees: verbergt) dan heeft u echt geen last meer van de genoemde melding . Dat loopt over de systeemtool ‘Programma’s en onderdelen’…