Map wordt gedeeld

Als ik de laatste tijd een map op mijn laptop wil verwijderen, dan krijg ik eerst de boodschap dat de map gedeeld wordt met andere personen. Hoe kom ik van die boodschap af?

Gesteld door:

Dat zou betekenen dat die map ongewild actief is als netwerkmap. In dat geval kunnen andere gebruikers (van buitenaf) bij de map komen. Ga naar de eigenschappen van die map om te kijken hoe het gesteld staat met dat delen. Nog meer weten? Dan naar het ‘Computerbeheer’van het ‘Systeembeheer’van het ‘Configuratiescherm’. Via de sectie ‘Gedeelde mappen’komt u dan precies te weten welke ‘Shares’er actief zijn binnen uw besturingssysteem . En met die informatie kunt u dan weer verder sleutelen.