Documentenmap in Windows 11

ik heb een vraag over Windows 11 en de documenten-map. ik log in met een Windows account, maar zie in de C:\gebruikers\-map geen folder met de naam Documenten. Ik zie wel een documenten-map, terwijl ik met hetzelfde account ook een OneDrive-abonnement heb, dat zie ik ook staan bij de gebruikersinformatie. Hoe kan dat? En hoe kan ik dit aanpassen? Heb ik iets verkeerd gedaan?

Gesteld door: Jaap

Je zegt dat je wel een documenten-map ziet, maar geen map C:\Gebruikers\Documenten, begrijp ik het zo goed? In dag geval moet je waarschijnlijk nog even een mapje verder bladeren, want de map genaamd Documenten, staat onder de map van de gebruiker, dus bijvoorbeeld C:\Users\Faqman\Documenten. Op die manier worden de persoonlijke mappen in het geval van meerdere accounts, van elkaar gescheiden.

De snelkoppeling Documenten die je links bovenin de Windows Verkenner ziet staan is overigens alleen een koppeling naar de map. Klik er maar eens met rechts op en je ziet bij Eigenschappen de locatie waarnaar deze snelkoppeling wijst.